Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez moją rodzinę,można dodać je do sałatek lub jako dodatek do obiadu.ładnie się prezentują na stole z ogonkami.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 816
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3139
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 816
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3139
Składniki
Śliwki umyć,każdą nakłuć widelcem czterokrotnie.Nałożyć do słoików i zalać gorącą zalewą.
Powtarzać to 3 dni pod rząd czyli odlać ze słoików zalewę do garnka zagotować zalać ponownie śliwki i tak 3 razy.Po tym czasie mogą stać do następnych śliwek (rok) ale myślę ,że zostaną zjedzone dużo wcześniej.