Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują nie tylko w wigilię. Jest to potrawa Litewska. Przepis na zrobienie śliżyków jest w moich przepisach.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 383
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 183
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 383
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 183
Składniki
Mleko zagotowujemy. Śliżyki wsypujemy do miseczki, polewamy miodem.
Zalewamy gorącym mlekiem, mieszamy, czekamy aż śliżyki nasiąkną mlekiem i konsumujemy. Smacznego!!!