Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 162
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 162
Składniki
Do śmietany dodajemy majonez i dobrze łączymy. Sos musi mieć dosyć gęstą konsystencję.
Do śmietany dodajemy majonez i dobrze łączymy. Sos musi mieć dosyć gęstą konsystencję.
Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i solimy. Dodajemy posiekany pęczek koperku i dokładnie mieszamy. Można dodać koperek suszony.
Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i solimy. Dodajemy posiekany pęczek koperku i dokładnie mieszamy. Można dodać koperek suszony.
Odstawiamy do lodówki do schłodzenia na około 1 godzinkę i gotowe.
Z tak przygotowanym sosem z dodatkiem kilku łyżeczek chrzanu można podać gotowane na twardo, przekrojone na pół jajka. Podaję go również do potraw z grilla, zapiekanek, skrzydełek z kurczaka nawet krakersów.
Smacznego!