Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 56 Ocena: 633

Dodano:

Odsłon: 977

Lekka, chrupiąca i soczysta surówka obiadowa z dodatkiem jabłka i marchewki.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską drobno pokroić, obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a obrane jabłko na tarce o grubych oczkach.

  2. Wymieszać składniki na dressing.

  3. Umieścić w misce kapustę, marchew, jabłko i natkę pietruszki, polać dressingiem i wymieszać. W razie potrzeby można dosolić surówkę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń