Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pyszna suróweczka do obiadu.Składa się tylko z dwóch składników ale jest naprawdę pyszna.Pasuje i do ryby i do różnego rodzaju mięska.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 727
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 727
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Pora dokładnie umyć i pokroić na talarki lub półksiężyce jak kto woli.Włożyć do miski i posypać odrobiną soli aby por zmiękł.Następnie obieramy marchewki i ścieramy je na tarce o grubych oczkach.Dodajemy marchewkę do naszego posolonego pora (jeśli puścił dużo soku odlewamy) i mieszamy wszystko. Następnie dodajemy jogurt naturalny i majonez,dokładnie wszystko mieszamy.Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.Surówkę odstawiamy na 20 min.żeby smaki się ładnie połączyły. SMACZNEGO!!!