Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaje mi kasza z obiadu.... pycha!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 376
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 176
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 376
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 176
Składniki
Kaszę ugotować w osolonej wodzie, jajka ugotować na twardo.
Pomidor, ogórki, cebulę, szynkę i jajka pokroić w kostkę. Wymieszać z kaszą, dodać majonez, jogurt, sól, pieprz do smaku. UWAGA w sałatkach z kaszą można używać pomidory, bo nadmiar wody zostaje wchłonięty przez kaszę. SMACZNEGO!