Do góry

Desery Przepis na:

Szyszki

Szyszki

Autor:

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 41

Dodano:

Odsłon: 945

Dla łasucha

Składniki

  • krówki ( miękkie i ciągutki), 0,5 kg.
  • Margaryna KASIA, 0,5 kostki
  • kakao, 2 łyżki
  • ryż preparowany, 12-15 dag
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Krówki rozpuścić podgrzewając na małym ogniu.

  2. Dodać margaryne i kakao i razem wymieszać na jednolitą mase.

  3. Dodać ryż preparowany, wymieszać. Formować kulki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń