Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 80
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1010
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 80
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1010
Składniki
łososia wyczyścić z ości zamarynować najlepiej na dzień przed gotowaniem - zrobić marynatę z soku z cytryny , pieprzu , soli , oliwy zamacerować rybę i włożyć do lodówki
Zamrynowanego łososia upiec na patelni grylowej . Odstawić do stężenia (wystygnięcia) .Na patelni poddusić cebulę pokrojoną w kostkę , dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, bazylię i pomidory z puszki wraz sosem (pokrojone) doprawić do smaku solą i pieprzem - poddusić. Makaron ugotować z dodatkiem oliwy z oliwek . Na ciepły makaron układać kawałek łososia (może być rozdrobniony) i polać gorącym sosem. Gwarantuję rewelacja