Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć nie przepadam za kawą uwielbiam kawowe wypieki i desery. Zwłaszcza takie, które zrobię w kilka chwil jak to tiramisu bez jajek w pucharkach. Polecam!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 381
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 182
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 381
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 182
Składniki
Śmietankę ubijamy, mieszamy z mascarpone i cukrem pudrem.
Na dnie pucharków układamy biszkopty nasączone kawą. Na to układamy mascarpone, posypujemy kakao. Czynność powtarzamy.
Na wierzch ścieramy czekoladę. Przed podaniem chłodzimy w lodówce minimum 2 godziny.