Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwuskładnikowe lody wegańskie! Bez mleka, czy jajek i dodatkowego sprzętu. Są mocno kremowe i posiadają subtelny smak orzechów...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 366
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 366
Składniki
Banany obrać ze skórki, pokroić na plasterki i zamrozić.
Orzechy ziemne namoczyć, a następnie zblendować do konsystencji masła orzechowego, pozostawiając drobinki orzechów (będą fajnie chrupać podczas jedzenia lodów).
Banana wyciągnąć z zamrażarki i po około 20 minutach zmiksować z masłem orzechowym.
Podawać od razu, bądź włożyć jeszcze na kilkanaście minut do zamrażarki.