Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 424
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 424
Składniki
Pieczarki obierz i pokrój w plastry. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Szpinak opłucz i osusz. Na patelni rozgrzej oliwę. Przesmaż na niej cebulę. Dodaj pieczarki i smaż. Zdejmij z ognia i dołóż listki szpinaku. Pomieszaj i odstaw.
Piekarnik nagrzej do 180 St. C. Zetnij wierzch bułek i wydrąż ich środki. Włóż plastry szynki. Wypełnij farszem pieczarkowym. Zostaw miejsce na jajko.
Na środek farszu wbij po jednym jajku. Włóż bułki do piekarnika i zapiekaj do ścięcia jajek. Przed podaniem posyp solą i pieprzem.