Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zapiekanka warzywna. Filipek uwielbia warzywa – zwłaszcza marchewkę oraz kukurydzę ???? Dlatego tą zapiekankę wręcz pochłonął ????
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 397
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 397
Składniki
1. Brokuł rozdziel na mniejsze różyczki . Warzywa obierz. I za pomocą obieraczki pokrój ziemniaki marchew w cieniutkie plasterki. Pieczarki pokrój na 4 części. 2. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj olejem i układamy : plasterki ziemniaków, marchew , plasterki ziemniaków, marchew , fasolka szparagowa, brokuł , pieczarki, 3. Jajko rozbełtaj ze śmietanką, dodaj ser , i dopraw solą i pieprzem. Całością polej zapiekankę. Zapiekankę przykryj folią aluminiową – błyszczącą stroną do zapiekanki. I piecz około 60 minut w 185 stopniach.