Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zapiekanka z mortadelą"
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 346
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1032
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 346
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1032
Składniki
Makaron ugotuj, odcedź. Kapustę opłucz, odciśnij, pokrój. Smaż 15 min na oleju. Dodaj makaron i kminek, przypraw.
Szczypiorek posiekaj, roztrzep ze śmietaną, jajkiem, żółtkiem i musztardą. Plastry mortadeli przekrój na pół.
Makaron z kapustą i mortadelę ułóż w formie. Zalej sosem, przypraw. Piecz 25 min w temp. 200°C.
<strong>Przepis przysłała Halina Pedo z Kroczyna.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie