Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 163
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 163
Składniki
ryż ugotowac,pieczarki zeszklic na masełku,następnie wymieszc w naczynie żaroodpornym ryż pieczarki i groszek,dwie łyżki koncentratu pomidorowego wymiszac z 1/2 szkl. wody dosypac ulubionych przypraw aby powstał sosik(ja lubie na ostro).powstały sosik wlac do ryżu i dokładnie wymieszac posypac startym serem ,szczyptam bazylii ,zapiec w piekarniku jakieś 20min.najlepsze z ketchupem :)szybko i smacznie:)