Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne danie
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 126
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 126
Składniki
Na gorący olej dodaję pokrojoną w kostkę cebulę oraz czosnek. Po zarumienieniu wrzucam wyczyszczone i pokrojone w mniejsze kawałki żołądki. Doprawiam przyprawami. Duszę do miękkości - dodaje bulion. Na koniec dodaję cieciorkę oraz przecier pomidorowy. Po zagotowaniu zdejmuję z palnika i czekam chwilę aż wszystko będzie miękkie. Z ryżem, kaszą lub ziemniakami - jak kto lubi. I tak zawsze wychodzi przepyszne danie. Polecam! Ps. Zioła zielone wg uznania.