Do góry

Dania główne Przepis na:

Żołądki z pieczarkami

Żołądki z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22130

Dodano:

Odsłon: 10156

Wyśmienity przepis na drobiową potrawę

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Żołądki myję, wkładam do garnka, wlewam 1 i 1/2 l wody, wsypuję przyprawę jarzynową. Gotuję żołądki, po czym wyjmuję z wywaru, kroję w paski. 2.Pieczarki czyszczę, duszę na oleju. Osobno duszę w 1/2 szkl. wywaru pokrojoną w plastry cebulę. Dodaję pokrojone pomidory. 3.Wszystkie składniki łączę, na koniec przyprawiam do smaku pieprzem. Danie najlepiej smakuje z ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń