Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

Autor: mari

Przepisów i artykułów: 80 Ocena: 1928

Dodano: 01.03.2010

Odsłon: 13409

najprostszy przepis na zupę koperkową

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do rosołu wrzucic koperek drobniutko pokrojony. Zagotowac. Wywar zabielic śmietaną, doprawic do smaku. Podawac z makaronem lub ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

embepe13 05 sierpnia 2011 To jest zupa z koperkiem, a nie koperkowa. Moja rada: jeden pęczek koperku posiekaj i podduś na masełku, a drugi dodaj na surowo.

7 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 01 marca 2010 Najprostszy przepis ale i najsmaczniejszy.

19 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń