Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa mięsno-ryżowa"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 450
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 450
Składniki
Kostki bulionowe rozpuść w 1,5 l wody, włóż listek laurowy, ziele angielskie, pokrojone mięso i gotuj, aż będzie miękkie.
Oczyść i pokrój marchewkę, paprykę, kapustę, włóż do wywaru. Zagotuj, wsyp ryż i gotuj około 15 minut. Przypraw zupę do smaku. Przed podaniem posyp posiekanym koperkiem.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję, 2,40 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie