Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1505
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5998
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1505
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5998
Składniki
Ubić masło i cukier na puch. W międzyczasie nastawić piekarnik na 180 stopni.
Dodać jajko i wanilię. Czekoladę posiekać na drobno.
Dodać resztę składników i ugniatać do powstania jednolitego ciasta
Jeśli ciasto jest za luźne to schłodzić je w zamrażalniku. Formujemy rulon i kroimy go w talony i obtaczamy w cukrze cynamonowym i układamy na blaszce
Piec 20 min w nagrzanym piekarniku