Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasteczka z ciasta francuskiego z jabłkami idealne na deser dla niespodziewanych gości.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 174
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2831
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 174
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2831
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Ciasto francuskie podziel na kwadraty dowolnej wielkości. Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne i podziel na ósemki, jajko roztrzep widelcem.
Na każdy kwadrat ciasta połóż ósemkę jabłka, posyp cukrem i cynamonem i zlep dwa końce ciasta, posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piecz około 12-15 minut w temperaturze 220 st. Smacznego .