Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Jajka ubić z cukrami na puch,dodać jogurt i wymieszać mikserem,następnie dodawać porcjami mąkę wymieszaną z proszkiem cały czas ucierając pod koniec dodać olej i wszystko razem dokładnie wymieszać;ciasto wymieszać z pokrojonymi w kostkę jabłkami i wylać na dużą blachę,na wierzchu posypać drobno pokrojoną czekoladą a na to jagody wszystko delikatnie widelcem odrobinę zatopić w cieście.Piec w 180 stopniach ok 70 minut pod koniec pieczenia przykryć ciasto z góry folią do pieczenia aby się nie przypaliła góra,ostudzone ciasto polać polewą czekoladową .Życzę smacznego.