Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 183
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 183
Składniki
Jajka ubić z cukrami na puch,dodać jogurt i wymieszać mikserem,następnie dodawać porcjami mąkę wymieszaną z proszkiem cały czas ucierając pod koniec dodać olej i wszystko razem dokładnie wymieszać;ciasto wymieszać z pokrojonymi w kostkę jabłkami i wylać na dużą blachę,na wierzchu posypać drobno pokrojoną czekoladą a na to jagody wszystko delikatnie widelcem odrobinę zatopić w cieście.Piec w 180 stopniach ok 70 minut pod koniec pieczenia przykryć ciasto z góry folią do pieczenia aby się nie przypaliła góra,ostudzone ciasto polać polewą czekoladową .Życzę smacznego.