Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10054
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 945
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 301
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10054
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 945
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 301
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym,następnie dodajemy po jednym jajku dalej ucierając,potem dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz miętą(wysypać z torebek).
Jabłka ścieramy,czekoladę kruszymy na maleńkie kawałeczki,dodajemy do ciasta po czym dobrze ucieramy żeby wszystko się połączyło.Wylewamy na blaszkę (średniej wielkości),pieczemy około 60 minut w temp. 160-180 stopni.Po upieczeniu ciasto zostawiamy na 10 minut w piekarniku.Gdy całkowicie wystygnie polewamy białą polewą lub posypujemy cukrem pudrem.Smacznego :)