Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto, rozpływa się w ustach ! Jak ktoś uwielbia jabłka to polecam bo to świetna alternatywa dla nich!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10663
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10663
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Ciasto: Z podanych składników ciasto tzn. z mąki, sody, śmietany, margaryny, cukru pudru i miodu. Podzielić na trzy części, wykładamy do foremek 25/36 i pieczemy do 20 minut w 180 stopniach.
Jabłka: Jabłka obieramy i ścieramy na tarce. Smażymy do miękkości. Pod koniec dodajemy cukier i galaretkę w proszku, mieszamy. Studzimy. Masa: Z mleka, cukrów i mąk gotujemy krem. Studzimy i łączymy z utartą margaryną. Przełożenie ciasta: Ciasto- masa- ciasto- jabłka- ciasto- polewa