Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2636
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20146
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 568
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 738
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7167
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2636
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20146
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 568
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 738
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7167
Składniki
Biszkopt: Białka ubić z cukrem dodać żółtka wymieszane z olejem.Dodać resztę składników.Upiec ciasto ostudzić i przekroić.
Masa; 1/2 kostki margaryny roztopić na wolnym ogniu, dodać słonecznik i 4 łyżki mleka.Całość delikatnie podgrzać, przełożyć na blaszkę i mieszając co jakiś czas zapiec w piekarniku na złoty kolor.
1 1/12 kostki margaryny utrzeć , dodać karmel z puszki, a na końcu słonecznik. Przekrojony biszkopt przełożyć masą ,górę też posmarować masą , a wierzch poukładać nasączone herbatniki w rumie i polać polewą.