Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 801
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 271
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 801
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 271
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Tortownicę wysmarować tłuszczem posypać bułką.Połowę ciasta wyłożyć na dnie formy na nim ułożyć owoce można dodać rodzynki lub wiórki kokosowe albo pokruszoną drobno czekoladę - co kto lubi - i zalać drugą połowa ciasta. Piec w nagrzanym piekarniku 40 minut.