Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach, delikatne maślane ciasteczka prosto z Egiptu. Tego jeszcze nie próbowaliście!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 110
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1277
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 110
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1277
Składniki
Zgodnie z instrukcją na filmie: - masło klarowane miksować przez chwilę, dodać cukier i miksować aż do powstania białego kremu - dodać mąkę Ciasto zagnieść i dać na 30 min do lodówki. Formować kuleczki wg sposobu pokazanego na filmie i dekorować orzechami. Piec 8-12 min w 190 st. C.