Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3032
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 917
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 629
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3032
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 917
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 629
Składniki
Mąkę, cukier puder i masło włóż do miksera i zmiksuj.
Dodaj jajko i miksuj.
Lep kulę z powstałego ciasta, zawiń w folię i włóż na pół godziny do lodówki.
Piekarnik ustaw na 180 st. C.
Rozwałkuj ciasto. Przenieś je na formę na tartę.
Spód tarty przekłuwaj widelcem i wstaw na 30 min do lodówki.
Obciąż za pomocą grochu i piecz 15 minut.
Zdejmij groch i piecz jeszcze 8 minut.
Jak ciasto ostygnie, wyłóż je budyniem i ułóż owoce.