Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwsze ciasto jakie nauczyłam się piec. Zawsze wychodzi!.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 60
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 501
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1024
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10365
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 81
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 60
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 501
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1024
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10365
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 81
Składniki
Margaryna+mąka+proszek+żółtka+ 1/4 szkl.cukru
Mieszamy rączkami wyrabiając kruszonkę. Dzielimy ją na 3 części.
1 część kładziemy na blahchę - na nią owoce.
2 część mieszamy z kako - kładziemy na owoce.
Ubijamy białka wsypując powoli szklankę cukru - pianę wykładamy na część 2.
3 częścią kruszonki posypujemy białka.
Pieczemy w 180 st. C.około 40min. Z białek powinna powstać beza.
Smacznego!