Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodne ciasto zawsze się uda,polecam
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Wykonanie ciasta Margarynę i miód roztopić i ostudzić Mąkę wysypać na stolnicę dodać jaja.sodę, 2-3 łyżki kwaśnej śmietany,roztopiony miód i margarynę,zagnieść ciasto i podzielić na 3 części. Każdą część rozwałkować i upiec na złoty kolor /10-25 min./
Wykonanie masy; Ugotować kaszę mannę z 2 szkl. mleka mieszając aby się nie przypaliła wystudzić Margarynę utrzeć z cukrem dodając po 1 jajku na koniec kaszę mannę jeszcze dobrze utrzeć Na wystudzony placek wyłożyć połowę masy,drugi placek i resztę masy. Wierzch placka polać stopioną czekoladą lub polewą