Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na przepis z dzieciństwa. Ciasto a'la Miodownik z masa budyniowo - grysikowa i Galatetka
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 245
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 245
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Wszystkie składniki zagniatamy na jednolite gładkie ciasto i rozdzielamy na 3 płaty. Pieczemy ok 45minut
Mleko gotuję, dodaję kasze, masło oraz budyń następnie wszystko miksujemy ok 5 minut.Na koniec dodajemy rozpuszczona czekoladę.
Masę wykładamy naprzemiennie na upieczone blaty na górę wylewam galaretkę malinowa Ciasto nalepsze na 2gi dzień jak ciasto nasiąknie.