Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne co nieco dla niespodziewanych gości, robi się go błyskawicznie i zawsze się udaje :-) (proporcje na dużą blachę)
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 94
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 484
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 212
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 175
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 94
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 484
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 212
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 175
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać pozostałe składniki. Wymieszać. Na wysmarowaną tłuszczem i obsypaną bułką tartą blachę wylać połowę ciasta, ułożyć na nim pokrojone w kawałki jabłka, między nimi ułożyć przekrojone na pół śliwki. Wylać na wierzch resztę ciasta. Piec w temp. 180 stopni ok. 45 min. Smacznego :-)