Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne co nieco dla niespodziewanych gości, robi się go błyskawicznie i zawsze się udaje :-) (proporcje na dużą blachę)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2427
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1887
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2427
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1887
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać pozostałe składniki. Wymieszać. Na wysmarowaną tłuszczem i obsypaną bułką tartą blachę wylać połowę ciasta, ułożyć na nim pokrojone w kawałki jabłka, między nimi ułożyć przekrojone na pół śliwki. Wylać na wierzch resztę ciasta. Piec w temp. 180 stopni ok. 45 min. Smacznego :-)