Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy się zajadali, aż im się uszy trzęsły :) Potrawa bardzo pyszna i prosta.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 890
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 61
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 396
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 141
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 890
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 61
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 396
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 141
Składniki
Przygotuj naleśniki: jajka utrzyj z cukrem i szczyptą soli na puszystą masę. Cały czas ubijając, porcjami dodaj mąkę, proszek do pieczenia, mleko i masło. Patelnię cienko smaruj tłuszczem. Wlewaj porcje ciasta Smaż naleśniki na rumiano.
Zrób mus: truskawki oczyść, umyj, zmiksuj z cukrem waniliowym i 1 łyżką cukru pudru.
Na koniec dodaj bitą śmietanę. - Przepis wzięty z gazety Tina.