Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy się zajadali, aż im się uszy trzęsły :) Potrawa bardzo pyszna i prosta.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Przygotuj naleśniki: jajka utrzyj z cukrem i szczyptą soli na puszystą masę. Cały czas ubijając, porcjami dodaj mąkę, proszek do pieczenia, mleko i masło. Patelnię cienko smaruj tłuszczem. Wlewaj porcje ciasta Smaż naleśniki na rumiano.
Zrób mus: truskawki oczyść, umyj, zmiksuj z cukrem waniliowym i 1 łyżką cukru pudru.
Na koniec dodaj bitą śmietanę. - Przepis wzięty z gazety Tina.