Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapachniało świętami :) --> a tak poważnie: proste, tanie, szybkie i smaczne ciacho....
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1271
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13733
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1271
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13733
Składniki
Mieszamy olej z cukrem, następnie dodajemy kwaśne mleko i resztę składników- mąkę przesiewamy i delikatnie mieszamy całość. Powstałe ciasto przelewamy na blachę i pieczemy ok. 40min w 180*C. Po ostygnięciu polewamy polewą. * przed dodaniem rodzynek sparzmy je wrzątkiem ;)