Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
piernik bardzo długo zachowuje świerzość jest naprawdę pyszny;)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 772
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 772
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Składniki
wymieszać mąke, cukier, kakao, przyprawę, prozek, sode
dodać same żółtka jaj, mleko, powidła, miód, olej całość dokładnie wymieszać
białka ubić i delikatnie połączyć z powstałą masą.przełożyc do wysmarowanej masłem dużej blachy
piec do 50 min w temp.180 smacznego