Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i prosty sposób, aby poczuć święta !
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
W jednej misce połączyć: mąkę, kakao, sodę proszek do pieczenia, cukier oraz przyprawę do piernika, całość lekko wymieszać.
W drugiej misce połączyć produkty płynne: olej, jogurt naturalny oraz jajko, całość delikatnie wymieszać trzepaczką.
Produkty sypkie wsypać do płynnych całość wymieszać łyżką. Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, do każdej nałożyć ciasto do wysokości 3/4 foremki. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok. 20 min.
Śmietankę ubić, w miseczce połączyć cukier puder, fixy oraz barwnik spożywczy, dodać pod koniec ubijania śmietanki. Muffinki wyciągnąć ostudzić i udekorować bitą śmietanką i posypką.