Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88904
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11988
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2000
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88904
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11988
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2000
Składniki
Z 5 łyżek cukru i 3 i 1/2 szklanki wody zrobić syrop wrzucić pokrojone jabłka, chwilę gotować i wyjąć.
Upiec biszkopt z 4 jajek . Na upieczony biszkopt kładziemy jabłka wcześnij ugotowane, brzoskwinie z puszki i kiwi krojone w plastry. Gotujemy 2 budynie na kompocie z wcześniej ugotowanych jabłek i następnie ugotowanym budyniem zalewamy owoce .
wierzch z kokosów: w małym garnku roztopić margarynę ze 1 szklanką cukru , dodać kokosowe wiórka i wymieszać. po wystudzeniu do wiórek z cukrem dodajemy dwa jajka i miksujemy około 3 minuty. Wylewamy to na owoce zalane budyniem i pieczemy ok 40 min.