Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 703
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 525
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 329
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3516
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 703
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 525
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 329
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3516
Składniki
Z 5 łyżek cukru i 3 i 1/2 szklanki wody zrobić syrop wrzucić pokrojone jabłka, chwilę gotować i wyjąć.
Upiec biszkopt z 4 jajek . Na upieczony biszkopt kładziemy jabłka wcześnij ugotowane, brzoskwinie z puszki i kiwi krojone w plastry. Gotujemy 2 budynie na kompocie z wcześniej ugotowanych jabłek i następnie ugotowanym budyniem zalewamy owoce .
wierzch z kokosów: w małym garnku roztopić margarynę ze 1 szklanką cukru , dodać kokosowe wiórka i wymieszać. po wystudzeniu do wiórek z cukrem dodajemy dwa jajka i miksujemy około 3 minuty. Wylewamy to na owoce zalane budyniem i pieczemy ok 40 min.