Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na ptasie mleczko"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Masa serowa: galaretkę cytrynową rozpuść w szklance wrzątku. Rozpuść oddzielnie galaretkę wiśniową i kiwi. Kiedy stężeją – pokrój. Zmiksuj ciasta razem z galaretką cytrynową. Dodaj pokrojone galaretki i wymieszaj. Włóż masę do formy, wstaw ją do lodówki.
Masa śmietanowa: kremówkę ubij z cukrem i śmietanfiksem. Wlej rozpuszczoną w szklance wrzątku, schłodzoną galaretkę wiśniową.
Nałóż krem na masę serową. Rozpuść galaretki porzeczkowe, polej ciasto.
Porcje 20, przygot. 60 min, cena 1,40 zł, kalorie 178 kcal.Źródło: Bella Relaks