Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimową porą można zostać nałogowcem tego wynalazku.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4156
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 643
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17363
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3232
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 195
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4156
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 643
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17363
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3232
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 195
Składniki
Masło, cukier kakao gotujemy.Galaretkę rozpuścić w wodzie i wlać do gorącej masy. Pokrusz petitki i 1 wafel dodaj do masy. Masą smaruj wafel ( każdy z osobna) poczekaj moment by namokły. Na środku każdego ułóż banany zrolować. Wafle mogą popękać - nic nie szkodzi.Roladki owinąć w folię i włożyć do lodówki do zastygnięcia.