Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie serniczek:) Pyszny,puchaty i delikatny w smaku:)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Żółtka utrzeć z 3 łyżkami cukru,dodać utarte do sera,zmiksować. Dodać olejek,skórkę z cytryny ,budynie,wymieszać. Osobno ubić pianę z białek i dodać do sera,delikatnie wymieszać. Foremkę u mnie tortownica wyścielić papierem do pieczenia,wylać masę serową. Na wierzch poukładać ćwiartki gruszek...lekko wcisnąć do środka i dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec góra-dół do złotego koloru. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem:) Wyszedł przepyszny puchatek:)
Smacznego życzę!