Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie serniczek:) Pyszny,puchaty i delikatny w smaku:)
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12288
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1538
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 129
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12288
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1538
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 129
Składniki
Żółtka utrzeć z 3 łyżkami cukru,dodać utarte do sera,zmiksować. Dodać olejek,skórkę z cytryny ,budynie,wymieszać. Osobno ubić pianę z białek i dodać do sera,delikatnie wymieszać. Foremkę u mnie tortownica wyścielić papierem do pieczenia,wylać masę serową. Na wierzch poukładać ćwiartki gruszek...lekko wcisnąć do środka i dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec góra-dół do złotego koloru. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem:) Wyszedł przepyszny puchatek:)
Smacznego życzę!