Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aż rozpływa się w ustach:)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 382
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 182
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 382
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 182
Składniki
Zagnieść ciasto,wyłożyć nim blachę.
Jajka ubić z cukrem,dodać twaróg,olej,sok z cytryny,cukier waniliowy,dobrze zmiksować,dodać mleko i budyń.
Otrzymaną masę wlać na przygotowane ciasto. Piec około 1godz5min. Przed końcem pieczenia ubić pianę z białek i 1 szklanki cukru. Wyjąć na chwilę sernik,wyłożyć na nim przygotowaną pianę z białek. Całość włożyć ponownie do piekarnika. Gdy piana zarumieni się,sernik jest gotowy. Smacznego!!