Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobry,może być pieczony bez kokosu i brzoskwiń.Wtedy gdy zostaną białka można z nich upiec przepyszny białkowiec usiali lub bezy
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 121
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31286
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 121
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31286
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
mąkę posiekać z margaryną i proszkiem do pieczenia,dodać 15 dag cukru ,jajka i zagnieść ciasto,rozwałkować go i wyłożyć nim blaszkę
żółtka ubić z 1 szklanką cukru,dodać zmielony ser,olej,budynie i wymieszać.Dodawać stopniowo mleko i mieszać (będzie dość rzadkie),dodać pokrojone w kostkę brzoskwinie i wymieszać,wylać na blaszkę.Piec w temp.190-200 stopni
Gdy ser zacznie się rumienić po bokach wyłożyć na niego pianę ubitą na sztywno z 8 łyżkami cukru i wymieszaną z kokosem,i jeszcze piec aż piana ładnie się zarumieni