Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z mleczkiem kokosowym rozpływa się w ustach taki sernik!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Składniki
Masa serowa: Margarynę ucieramy z cukrem, żółtkami. Wsypujemy porcjami ser ciągle miksując. Na końcu dodajemy pozostałe składniki i mieszamy.
Ciasto czekoladowe: Wodę, kakao, margarynę i cukier zagotowujemy. Studzimy, mieszamy z mąką, proszkiem, żółtkami i ubitą z białek pianą. Na dno blaszki wylewamy troszkę ciasta czekoladowego i przykrywamy go masą serową, na wierzch wykładamy pozostałe ciasto czekoladowe i mieszamy lekko widelcem aby utworzyć w środku mozaikę. Pieczemy około 70 minut w 180 stopniach. Dekorujemy polewą czekoladową.