Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z mleczkiem kokosowym rozpływa się w ustach taki sernik!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 229
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 28
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 229
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 28
Składniki
Masa serowa: Margarynę ucieramy z cukrem, żółtkami. Wsypujemy porcjami ser ciągle miksując. Na końcu dodajemy pozostałe składniki i mieszamy.
Ciasto czekoladowe: Wodę, kakao, margarynę i cukier zagotowujemy. Studzimy, mieszamy z mąką, proszkiem, żółtkami i ubitą z białek pianą. Na dno blaszki wylewamy troszkę ciasta czekoladowego i przykrywamy go masą serową, na wierzch wykładamy pozostałe ciasto czekoladowe i mieszamy lekko widelcem aby utworzyć w środku mozaikę. Pieczemy około 70 minut w 180 stopniach. Dekorujemy polewą czekoladową.