Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15526
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4657
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 337
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2816
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15526
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4657
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 337
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2816
Składniki
Ciasto zagnieść i podzielić na pół pierwsza część rozwałkować a druga część zamrozić. Wszystkie składniki na masę serową ubijamy mikserem.Masę wykładamy na ciasto. na wierch układamy plasterki brzoskwiń z puszki.Białka z 5 jaj ubijamy na sztywno wsypać 1 szklankę cukru a na koniec 1 łyżka mąki ziemniaczanej. Pianę wlewamy na masę serową posypać ciasto z zamrażarki utarte o grubych oczkach. Piec 1 godzina na złoty kolor