Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowane ciasto,naprawde dobre.Polecam
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 14
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18503
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30643
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 14
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18503
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30643
Składniki
Białka oddzielic od żóltek i ubić na piane.Zółtka utrzec z cukrem pudrem i stopniowo dodawac ser.Do utartej masy dodac masło,budyn, make i piane z białek.Połaczyc delikatnie.Wysmarowac tortownice,wyłozyc polowe masy,rozłozyc pierniki i na to pozostała mase.Piec w 190 c c,60 minut.