Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serniki w bajglach i wiórkach kokosowych.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11001
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4889
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1019
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9490
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1411
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11001
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4889
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1019
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9490
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1411
Składniki
Oddziel żółtka od białek, ubij cukrem i kokosem. Do twarogu włożyć 1 żółtko i 1 łyżkę. Sahara. mieszać. Namocz bułeczki przez 2 minuty.Włożyć bajgle na rozgrzaną patelnię z olejem słonecznikowym, wlać 1 łyżeczkę do każdego bajgla. masę jajeczną z kokosem, następnie wyłożyć twarożek, na wierzch również masę jajeczną. Smażyć z obu stron do miękkości. Załóż naczynie, udekoruj według uznania.