Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś pysznego ze śliwkami, a nie masz za dużo czasu, wystarczy piętnaście minut a ciasto francuskie ze śliwkami jest gotowe, a do tego cynamon i cukier brązowy i możesz cieszyć się najlepszym smakiem i zapachem jesieni.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5529
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8829
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7717
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5287
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5529
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8829
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7717
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5287
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na kwadraty. Śliwki umyj, osusz, usuń pestki i pokrój każdą połówkę w paski. Pokrojone śliwki ułóż na cieście posyp cukrem brązowym i cynamonem, boki ciasta posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13 minut w temperaturze 220 st. Smacznego .