Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś pysznego ze śliwkami, a nie masz za dużo czasu, wystarczy piętnaście minut a ciasto francuskie ze śliwkami jest gotowe, a do tego cynamon i cukier brązowy i możesz cieszyć się najlepszym smakiem i zapachem jesieni.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21346
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 134
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 279
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21346
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 134
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 279
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na kwadraty. Śliwki umyj, osusz, usuń pestki i pokrój każdą połówkę w paski. Pokrojone śliwki ułóż na cieście posyp cukrem brązowym i cynamonem, boki ciasta posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13 minut w temperaturze 220 st. Smacznego .