Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś pysznego ze śliwkami, a nie masz za dużo czasu, wystarczy piętnaście minut a ciasto francuskie ze śliwkami jest gotowe, a do tego cynamon i cukier brązowy i możesz cieszyć się najlepszym smakiem i zapachem jesieni.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na kwadraty. Śliwki umyj, osusz, usuń pestki i pokrój każdą połówkę w paski. Pokrojone śliwki ułóż na cieście posyp cukrem brązowym i cynamonem, boki ciasta posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13 minut w temperaturze 220 st. Smacznego .