Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś pysznego ze śliwkami, a nie masz za dużo czasu, wystarczy piętnaście minut a ciasto francuskie ze śliwkami jest gotowe, a do tego cynamon i cukier brązowy i możesz cieszyć się najlepszym smakiem i zapachem jesieni.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 638
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 518
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 638
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 518
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na kwadraty. Śliwki umyj, osusz, usuń pestki i pokrój każdą połówkę w paski. Pokrojone śliwki ułóż na cieście posyp cukrem brązowym i cynamonem, boki ciasta posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13 minut w temperaturze 220 st. Smacznego .