Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwo ! szybko! jest przepyszny, znika w mgnieniu oka. Pasuje zarówno do owoców, masy jak i oczywiście można jeść samego bez żadnych dodatków ewentualnie posypany cukrem pudrem. Mało słodki!!! Wspaniały na popołudnie przy kawie. Nie zdąrzyłam zrobić zdjęcia bo od razu zniknął:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 240
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27203
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 240
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27203
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Oddzielic białka od żółtek
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę.
Do ubitych białek dodajemy kolejno cukier waniliowy, zółtka, mąkę, mąkę ziemniaczaną, olej i na końcu proszek do pieczenia
WAŻNA JEST KOLEJNOŚĆ! Jeśli ubijamy mikserem to od mąki lekko miksować!
Piec 30-35 minut w temperaturze 185 stopni.
Jest to przepis na dużą blachę.
Gdy chce ktoś uzyskać biszkopt kakaowy wystarczy pod koniec ubijania dodac parę łyżek kakao.