Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkosc przygotowania rozkosz dla brzuszka
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5532
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34544
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2180
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5532
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34544
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2180
Składniki
wszystkie skladniki oprocz budynie zagniesc do lodowki na ok o.5 godziny
czesc ciasta rozkruszyc na blache lekko ugniesc zeby pokryc cala blaszke posypac tarta bulka na to jablka starte na tarce nastepnie ugotowany budyn-kilka kopczykow przykryc -tez pokruszyc reszte ciasta
piec ok 35-40 minut w temp.180