Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, szybkie co nieco ;) Idealne na zaspokojenie dziecięcej chęci na "coś pysznego" lub dla niespodziewanych gości.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1376
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12719
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1376
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12719
Składniki
Na płaskiej stronie dziesięciu biszkoptów wykładamy po 1 łyżeczce dżemu z czarnej porzeczki, a następnie każdy łączymy z drugim biszkoptem. Gotowe układamy na talerzu. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i smarujemy wierzch ciasteczek. Aby uatrakcyjnić wygląd ciasteczek posypujemy je kolorową posypką.