Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nazwa wskazuje robi się je bardzo szybko.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
0,5 litra mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną
Do drugiej połowy mleka dodać mąkę, 2 żółtka, zmiksować.
Wlać do gotującego mleka.
Krakersy ułożyć na blaszce, zalać masą, przykryć krakersami.
Można polać polewą.Można do masy dodać bakalie, wszystko wg. własnych upodobań. Smacznego.